Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież Eq I Konta

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okradli mnie wczoraj eq +9 na candi mialem nick Siderox pewna osoba do mnie pisala zebym wszedl na ta strone www.market-metin2.c0.pl wszedlem ale nie logowalem sie tam bo wiedzialem to zlodziej kont po 5 h zalogowalem sie na swoja postac a tu dupa nie ma eq i potem jeszcze ten cham zmienil mi email jego email to [email protected] jak by ktos mogl mi pomoc ze zlamaniem hasla na ten email to prosze piszcie lub dawajcie linki jesli sa takie programy do lamania hasel.

Opublikowano

Koles ;)

Wbijesz mu na konto email i masz sprawe w sadzie :)

A kradziez konta w grze nie jest karalna

Nie on bedzie mial przejebane tylko ty

Pzdr

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

wbij na ta strone http://pl.mmogame.com/home/index zarejestruj sie na jego maila jezeli przyjmie to wbijasz na jego amila i tam bd mial metina w moje gry i niebieska strzalke kliknij przekierowuje Cie odrazu na konto i zmienaisz maila passy i do depo i masz czas na eq ale jak odzyskac postac calkowicie to Ci nie powiem bo sam nie wiem;] ale eq powinienes odzyskac w ten sposob

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

MI jeden pisał czy chce konto 47lv zgodziłem sie bo napisał zeby podac mu emaila a on na niego wysle passy i ja mu podałem e-maila ale na tym e-mailu nie miałem konta do metina2. To on mi chyba nie powinien zabrac tych kont do mretina2 co są na innych e-mailach????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

MI jeden pisał czy chce konto 47lv zgodziłem sie bo napisał zeby podac mu emaila a on na niego wysle passy i ja mu podałem e-maila ale na tym e-mailu nie miałem konta do metina2. To on mi chyba nie powinien zabrac tych kont do mretina2 co są na innych e-mailach????

Nie jeżeli tam nie ma tych kont to ci ich nie zabierze :)

652601399840421198520.png

Opublikowano

Idz na policje :)

Art 267 (bezprawne uzyskanie informacji)

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Art. 268 (udaremnienie uzyskania informacji)

§ 1. Kto nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Jeżeli czyn określony § 1 dotyczy zapisu na komputerowym nośniku informacji, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 3. Kto dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Art. 268a

§ 1. Kto nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa, zmienia lub utrudnia dostęp do danych informatycznych albo w istotnym stopniu zakłóca lub uniemożliwia automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie takich danych, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 2. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1, wyrządza znaczna szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 3. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...